Nulla külső energiaigény” stratégia Fermentor létesítése a biogáztermelés növelésére a Magyar Cukor Zrt. kaposvári telephelyén (KEOP4.4.0/A/09)

Biogáztiszító-üzem

Nulla Külső energiaigényű cukorgyártás-hálózatra termelő biogáz-tisztítás megvalósítása” Projektazonosító: KEOP-4.10.0/B/12-2013-0132

 

Nyílt nap az MC Zrt. telephelyén

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai állampolgárok éve alkalmából elindította az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját. A cél az, hogy megmutassuk, hogy az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá hazai vállalkozások fejlődéséhez.

A programsorozathoz az MC Zrt. is csatlakozott, így a nyílt napon a látogatók betekintést nyerhetnek az uniós támogatásból megvalósult újításokba. Az érdeklődők a vállalat kaposvári üzemében reggel 10 órától 13 óráig megismerkedhetnek a biogáz termelés folyamatával. A részvétel ingyenes.

A programmal kapcsolatos további részletekért kérjük, látogasson el a www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapra. Szeretettel várunk mindenkit az MC Zrt. kaposvári üzemében (Kaposvár, Pécsi utca 10-13.), március 2-án 10 órától!